Карантин у школах України вже триває більше двох місяців, але побори з батьків нікуди не зникли. На цю одвічну проблему поскаржилися батьки міста Дніпрорудний в Запорізькій області. Скріншот батьківської групи в месенджері Viber опублікували батьки.

Директор школи і актив батьків пішли ще далі, ніж прохання здати гроші. Вони зажадали здати всі борги у фонд школи. Суми опублікованому на скріншоті коливаються від 50 до 500 гривень. Також там написані прізвища боржників.

Батьки прямо на скріншоті написали, що це побори в школі №2 міста Дніпрорудне, не боячись гонінь на свою адресу і на адресу своїх дітей.

Варто зазначити, що батьки інших шкіл з інших міст області також скаржаться на побори і вимоги здавати у фонд школи.

Побори в школі міста Дніпрорудне Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нещодавно в Запорізькій області влада вирішила послабити карантин. Це рішення було прийнято на засіданні з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області. Жителі міст і селищ зможуть частково повернутися до докарантинной життя і збиратися невеликими групами. Почнуть працювати торгові центри і невеликі магазинчики. При цьому вимоги до наявності дезінфікуючих засобів і масок залишаться.

В Запоріжжі частина медиків не отримали доплати, яка обіцяла влада. 300% зарплати так і не були перераховані на карти 70 співробітників медустанов. Заборгованість перед лікарями Запоріжжя бюджету становить близько 1 мільйона гривень.

До всього іншого, в Запоріжжі є і завзятий поборник моралі, які шедевр мистецтва назвав «р**ном» і зажадав його прибрати, так як його діти дивляться на цю картину. Така вимога здивувало працівників галереї і змусило звернутися в поліцію.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запоріжжі і області послаблять карантин.

Знай повідомляв, що у Запоріжжі медики не отримали обіцяних надбавок.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі поборник моралі погрожував розірвати репродукцію Модільяні.