Президент Володимир Зеленський провів велику прес-конференцію. В ході діалогу з журналістами глава держави розповів про майбутні зміни і відповів на складні питання. Президент торкнувся і питання інфраструктури та розповів про будівництво багатостраждального мосту в Запоріжжі.

Зеленський пообіцяв, що протягом найближчих двох років його команда зробить все, щоб в Україні з'явилися дороги з відмінним покриттям і мости. Зокрема, він зазначив, що будуть працювати над створенням доріг державного значення.

Після цього він перейшов до обговорення не менш важливого питання будівництва мостів. Зеленський нагадав про довгобуді в Запоріжжі, які кілька років не можуть добудувати. Міст через Дніпро буде добудований протягом декількох років. Зараз вже, за словами глави держави, ведуться роботи на цьому об'єкті.

Далі Зеленський говорив про те, що запорізькі мости стануть найбільшими проектами в історії сучасної України. Також він зазначив, що шукає інвесторів, які б погодилися вкласти 3 млрд доларів у будівництво мостів по всій країні. Тільки на будівництво даних об'єктів в Запоріжжі знадобляться 11 млрд грн. Тендер на доведення запорізьких об'єктів до розуму виграла турецька компанія «Онур».

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Укравтодорі пообіцяли побудувати більше доріг, ніж за весь час незалежності України.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Знай писав, що Володимир Зеленський прокоментував скандал з Байденом і "плівками Порошенко-Байден".

Нещодавно Знай передавав, що Зеленський поскаржився, що до нього на роботу потрапляють тільки люди Ахметова, Медведчука і Коломойского.