На днях стало відомо про те, що в одну з колоній міста Запоріжжя принесли цікаву передачу з «сюрпризом».

Таким чином, повідомляється, що в вольнянську колонію були передані бублики з так званим «сюрпризом».

Співробітники 11 колонії абсолютно випадково вирішили перевірити посилку, так би мовити, проявили пильність, і як виявилося, не дарма. У бубликах були виявлені заборонені речовини.

колонію Запоріжжя передали заборонені речовини, фото: скріншот

Як стало відомо пізніше, ця посилка повинна була дістатися одному з ув'язнених. І ось, в кімнаті, де оглядають всі передачі, було проведено повний огляд бубликів, усередині яких знаходилися згортки наркотичних речовин.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На місце події неодмінно була викликана слідчо –оперативна група, яка проаналізувала всю ситуацію. І тепер, того самого ув'язненого, якому повинна була дістатися ця посилка, можуть виписати додатковий тюремний термін.

До речі, зовсім недавно, в цій же колонії були викриті співробітники, які торгували наркотичні речовини прямо там. В управлінні Державного бюро розслідувань міста Мелітополь говорять про те, що наркотики були «рослинного походження», і зараз вони відправлені на перевірку в лабораторії.

Якщо їх провина буде доведена, тоді, продавцям-невдахам загрожує від шести до десяти років колонії суворого режиму.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.іа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.іа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.