У четвер, 21 травня, стало відомо про те, що в Запоріжжі зник дідусь, у якого амнезія.

Таким чином, повідомляється, що всі родичі зниклого дідуся возз'єдналися для того, щоб почати його шукати. При цьому, вони просять допомоги у всіх, хто небайдужий.

Днем раніше, в середу, 20 травня, з усіх соціальних мереж почали поширювати фотографію чоловіка 1945 року народження, у якого втрата пам'яті. А всіх, хто бачив дідуся, просять набрати в поліцію, або ж за номером 067-734-62-99. Також можна зателефонувати волонтеру Олександру, голові організації «Пошук зниклих дітей» за номерами телефонів 050-577-32-60 і 098-411-88-87.

Ось нижче його фотографія.

У Запоріжжі зник дідусь, фото: вільний джерело

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо також, що раніше, у Запоріжжі померла дівчина, яка кілька місяців тому потрапила у ДТП. Медики близько двох місяців намагалися врятувати її життя, проте все було марно.

Пригода, з-за якого сімнадцятирічна дівчина Тетяна Частова опинилася в лікарні, сталося в Хортицькому районі поблизу зупинки «Універсам». Її збила машина два місяці тому на пішохідному переході.

протягом двох місяців вона перебувала в лікарні з серйозною черепно-мозковою травмою, роздробленим тазом, переломом кінцівок, контузією, і травмами внутрішніх органів. Тетяна Частова лежала в комі під апаратом штучної вентиляції легенів. Кілька днів тому їй стало краще, і вона навіть встигла прийти в себе.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла згорблена пенсіонерка у фіолетовому халаті.

Як повідомляв портал Знай.іа , у Києві вже кілька днів шукають безвісти зниклого чоловіка.

Також Знай.іа писав, що на Львівщині розшукали 70-річного чоловіка, який зник більше двох тижнів тому.