У мережі з'явилася інформація про те, що в мерії міста Токмак лякають штрафами за те, що місцеві жителі продовжують підгодовувати тварин.

Таким чином, повідомляється, що мерія Токмака вирішила встановити власні правила по відношенню до тварин, які бродять по вулицях.

За те, що люди будуть підгодовувати бездомних собак і кішок, їм буде загрожувати тепер адміністративна відповідальність. І це сильно не сподобалося зоозахисникам, і вони вже почали бити на сполох.

Щодо п. 6.14.2. Правил благоустрій території, відтепер заборонено має намір підгодовувати тварин, і за порушення потрібно буде заплатити штраф в розмірі від 340 гривень до 1,360 гривень. Юридичні особи, будуть зобов'язані платити штраф у розмірі до 1,700 гривень.

Мерія заборонила підгодовувати безпритульних тварин, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І це вже встигла вилитися в скандал. Асоціація зоозахисних організацій України звернулася до мера міста Токмак. Вони зажадали від влади, щоб дане правило було скасовано.

Однак, поки що там ніяк на це не відреагували, а співробітники правоохоронних органів вже почали виконувати цю вимогу. Місцеві жителі не розуміють, навіщо мер Токмака прийняв це правило, так як це нікому не зашкодить.

Нагадаємо, вкрала піжаму, щоб обійматися з нею - кмітлива вівчарка провчила неуважну господиню і стала зіркою.

Як повідомляв портал Знай.ua Топ-10 кращих порід кішок для дому: ці гарні і слухняні пухнастики принесуть вам щастя.

Також Знай.иа писав, що харківську область атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.