У мережі розповіли про те, що в Запорізькій області дві жінки попросили у пенсіонерки допомоги, і в результаті пограбували її.

Таким чином, повідомляється, що дана подія відбулася в Балабине. Дві невідомі жінки зупинилися біля будинку пенсіонерки, щоб попросити у неї склянку води. І поки, 79-річна пенсіонерка пішла за водою, вони у неї вкрали всі заощадження. Про це розповіли в прес-службі Національної поліції України.

В Запорізькій області аферистки пограбували пенсіонерку, фото: скріншот з відео

Після того, як пенсіонерка виявила, що її очистили, вона звернулася в поліцію, де і розповіла про те, що трапилося. Що шахрайки проникли в її будинок під простим приводом «попити води».

Поки вона вела розмову з однією з них, друга часу не втрачала, і вкрала з шафи близько трьох тисяч гривень. Після того, як непрохані гості пішли, вона помітила, що її пограбували.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів практично відразу знайшли дівчат, які намагалися виїхати на автомобілі ВАЗ. Однією з них 46 років, а другий 44 роки, і він проживає в місті Марганець, що в Дніпропетровській області. Після огляду у них виявили не тільки гроші, але і паспорт чоловіка пенсіонерки.

Аферисток вже затримали, і тепер їм загрожує термін до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Поставили на коліна і... 7 дівчат і хлопців жорстоко "розібралися" з власною подругою

Як повідомляє портал «Знай.ua» Ківа під стінами Ради жорстко накинувся на українця - "Ідіот, я наб'ю тобі е**ло!"

Також «Знай.ua» писав, що На Прикарпатті депутат нарвався на кулаки місцевих активістів і нагнав страху на все місто - "хочуть застрелити"