У четвер, 21 травня, стало відомо про те, що під час пробіжки, жінка із Запоріжжя натрапила на «чудо в пір'ї», і зняла його на відео.

Таким чином, повідомляється, що даний ролик розповсюдили по мережі з Telegram-каналу «Нетипове Запоріжжя». Місцева жителька під час чергової пробіжки зустріла сову.

Пташеня лежав на землі, і, жінка не залишилася байдужою, і посадила пташеня на дерево, щоб його життю нічого не загрожувало, і на нього не напали тварини.

Нагадаємо також, що днями стало відомо про те, що на Білосарайській косі, яка розташовується в Азовському морі, був зафіксований незвичайний рекорд. Біля узбережжя оселилася ціла колонія чайок, а це, досить рідкісне явище.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Запоріжжі під час пробіжки жінка виявила сову фото: Субота

Орнітологи кажуть про те, що в останній раз таке явище було понад 25 років тому. На даний момент на острові зібралося більше п'яти тисяч чайок і їх маленьких пташенят.

Місцеві жителі назвали цих пташок хохотунами. Все із-за їх специфічного і гучного крику. Однак, якщо говорити серйозно, то повна назва даного виду чайок – желтоногие мартыны.

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.іа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.іа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.