Стало відомо про те, що молодь з Мелітополя написала лист майбутньому поколінню. Все було зафіксовано на відео.

Таким чином, повідомляється, що в четвер, 21 травня, в Україні відзначають день вишиванки, і в Мелітополі урочисто передали капсулу часу в краєзнавчий музей.

Під капсулою мається на увазі лист, який можна буде відкрити лише через 50 років. Послання, яке наступного разу можна буде прочитати лише в 2070 році, прочитала студентка коледжу культури, Поліна Філіппова.

Лист у майбутнє від молоді, фото: РИА-Мелітополь

В самому листі розповідається, як живе молодь сьогодні, як відзначають це національний свято. Також, вони не забфли згадати актуальні проблеми на сьогоднішній день, а саме, війну на Донбасі і карантинних заходів у зв'язку з коронавірусом.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Після цього, лист в герметичній упаковці передали директору музею Лейлі Ібрагімової. Вона подякувала молодь за таку чудову ініціативу, і запевнила, що даний експонат незабаром поповнить фонд музею.

Більш докладно можна подивитися на ролику, який був знятий під час того, як студентка читала лист в майбутнє.

Нагадаємо, День вишиванки 2020: дата свята, історія і традиції.

Як повідомляв портал Знай.иа, День вишиванки: святкування і поздоровлення у віршах.

Також Знай.иа писав, День вишиванки: красиві листівки до свята.