На днях стало відомо про те, що у Запоріжжі чоловік разом зі своєю дитиною вивозять власний сміття в чужий двір.

Таким чином, повідомляється, що сміття настільки багато, що від його кількості починають ламатися контейнери. Відбувається це по вулиці Чарівная 147, що в Шевченківському районі міста. Про це повідомляє інформаційний портал «Актуально».

Різним сміттям і старими шинами місцеві жителі заповнили чужий сміттєвий бак, тим самим зламали на ньому колеса.

Ось, нижче надані фотографії з місця події.

Чоловік у Запоріжжі скидав гору сміття в чужій бак, фото: Актуально

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Чоловік у Запоріжжі скидав гору сміття в чужій бак, фото: Актуально

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області, стару бабусю пограбували дві жінки, після того, як вона їм допомогла.

Справа в тому, що дві аферистки зупинилися біля будинку пенсіонерки і попросили її склянку води. Це і був так званий привід, щоб увійти в дім.

Поки одна з них розмовляла з жінкою, друга, не гаючи часу, почала шукати, що ж можна вкрасти. У підсумку, після того, як злодійки пішли, пенсіонерка помітила, що у неї зникло 3 тисячі гривень.

Вона подзвонила в поліцію, і аферисток практично відразу спіймали з вкраденими грошима. І крім цього, у них був паспорт її чоловіка.

Нагадаємо, раніше банда аферистів в Києві дурила українців одним телефонним дзвінком.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Харкові зловили поліцейського, який ховав наркотики.

Також Знай.иа" писав, що СБУ викрила злочинну схему франківських митників.