У небі над Мелітополем військові влаштували вогняне «шоу». Все було знято на відео.

Таким чином, повідомляється, що протягом останніх декількох місяців, місцеві жителі постійно чують гул літаків, однак, через низьку хмарність, видно лише те, як повітряне судно сідає і злітає.

Проте, в четвер, 21 травня, жителі Семенівки спостерігали за тим, як військовий літак здійснив видовищний маневр, і при цьому варто відзначити, що висота у нього була досить низька.

Після того, як літак вилетів з хмар, він випустив цілий феєрверк з вогнів, тим самим, залишив за собою слід з диму. Видовище захоплює.

Помилкові теплові цілі – це піротехнічний пристрій, який здатний виділяти величезну кількість тепла в момент, коли горить горючий складу, також, вони можуть бути відомі людям під такими назвами як «теплові пастки», або «ІК-пастки». Дана система може бути використана у військовій авіації, яка призначена для того, щоб протидіяти ракет, на яких встановлена інфрачервона головка самонаведення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Ось, надано ролик, на якому видно видовище, яке 21 травня пощастило побачити жителям міста Мелітополь.

Нагадаємо, 18 травня у Канаді розбився військовий літак, смертельна авіатроща потрапила на камеру.

Як повідомляв портал Знай.иа, за авіакатастрофою МН17 в небі над Україною стоїть генерал ФСБ - Bellingcat

Також Знай.иа писав, 8 січня в Ірані розбився український літак МАУ, з 167 пасажирів не вижив ніхто.