У мережі розповіли про те, що мер Запоріжжя, Володимир Буряк зажадав, щоб у місті відкрили новий термінал.

Таким чином, повідомляється, що про це, Володимир Буряк написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Він вимагає, щоб найближчим часом, був відкритий ще один термінал аеропорту.

ВИМАГАЮ ВІДКРИТИ АЕРОПОРТ! Наш новий пасажирський термінал збудовано! Але очевидно, що він – кістка в горлі для...

Geplaatst door Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья op Vrijdag 22 mei 2020

Справа в тому, що для багатьох це питання стоїть ніби «кістка в горлі», і саме тому, в Запорізькій обласній державній адміністрації досі не підписали документ про його відкриття. Це питання залишається відкритим вже більше, ніж півтора місяці.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Володимир Буряк пише, що кілька десятків тисяч пасажирів вже з нетерпінням чекають моменту, коли термінал почне працювати. Але ніхто про це не думає, так як в голові у всіх тільки майбутні вибори. Також, як зізнається Буряк, все це відбувається, так як у багатьох політиків є мета – насолити йому.

Крім усього цього, міський голова Запоріжжя зазначив, що вже готує звернення на найближчу сесію, в якій буде вимагати, щоб президент Володимир Зеленський, прем'єр-міністр Денис Шмигаль, а також, Верховна Рада України втрутилися в цьому, і термінал аеропорту був нарешті відкритий.

Нагадаємо, що українська лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом і Львовом

Як повідомляв портал Знай.іа, авіакомпанія-лоукостер WizzAir анонсувала новий рейс із Харкова до Будапешт

Також Знай.іа писав про те, що нещодавно британські аналітики склали рейтинг найбільш привабливих міст для туристів своєї країни.