У п'ятницю, 22 травня, стало відомо про те, що в Запоріжжі збувача метамфетаміну жорстко затримали.

Таким чином, повідомляється, що тепер чоловікові, який скоїв злочин загрожує величезний термін. Співробітники правоохоронних органів затримали його на гарячому.

Сталося це вчора, в четвер, 21 травня. Спецоперацію проводили в Шевченківському районі міста Запоріжжя. Місцевий жителі 1984 року народження був затриманий на вулиці Чаривной.

Він сидів в автомобілі Chevrolet в той час, як співробітники правоохоронних органів закували в наручники.

В самому салоні автомобіля були знайдені спеціальні зіп-пакети, в яких знаходилося заборонену речовину – метамфетамін, гроші, картки банку, а також записна книжка, в якій, найімовірніше перебували адреси клієнтів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В цей же день Національна поліція провела обшук в квартирі, в якій мешкав ув'язнений. Там у нього виявили електронні ваги, на яких залишилися частини метамфетаміну. Всі речові докази були відправлені на експертизу, а зловмисник відправився в СІЗО.

У Запоріжжі затримали наркоторговця, фото: Національна поліція України

У даній справі було відкрито кримінальну справу, триває досудове розслідування. Про це розповіли в прес-службі генерального управління національної поліції у Запорізькій області.

Нагадаємо, що у Харкові поліцейські затримали іноземця, який займався торгівлею наркотиками.

Як раніше повідомляв портал "Знай.іа" співробітники поліції затримали фельдшера, який намагався пронести наркотики на територію столичного слідчого ізолятора.

Портал "Знай.іа" писав, що у порту Одеси знайшли розчинений у фарбі кокаїн з Південної Америки, вартість якого становить $20 млн.