Стало відомо про те, що в Запоріжжі вже через 2 тижня повинні відкрити оновлений пляж.

Таким чином, повідомляється, що на даний момент, реконструкція пляжу Правобережного знаходиться вже на фінішній прямій. Починаючи з 1 червня, жителі Запоріжжя зможуть сходити туди. Про це розповіли в прес-службі мерії.

У Запоріжжі незабаром відкриють оновлений пляж, фото: вільний джерело

Відомо, що до реконструкції, пляж був у дуже жалюгідному стані, і був під загрозою зникнення, так як його розмивали води річки Дніпро. І при цьому, мерія давно планувала зайнятися цим місцем, але, кілька років тягнула з рішенням.

У Запоріжжі незабаром відкриють оновлений пляж, фото: вільний джерело

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Почати будівельні роботи повинні були ще чотири роки тому, в 2016, але, в 2018 було прийнято рішення все ж почати будівництво. 1 червня минулого року була відкрита перша частина парку. На даний момент будівельники закінчили реконструювати другу і третю частину. Завдяки погодним умовам, які були взимку, працівники продовжували будівництво навіть тоді. Це дозволило швидше закінчити роботу.

Підрядники кажуть, що щодня на будівництві працює приблизно по 40 робітників. Залишилося тільки доповісти плитку, встановити залишилися архітектурні форми. До речі, для людей, у яких обмежені можливості, був встановлений спеціальний підйомник.

Що з цього вийшло, можна буде побачити вже у перший літній день.

Нагадаємо, раніше У мережі показали передовий движок Unreal Engine для ігор, від реальності не відрізнити

Як повідомляє портал «Знай.іа» Новий образ перлини Львова показали у яскравих фото, - краса, яку не передати словами

«Знай.іа» писав, що Столітня козацька церква повстала з руїн стараннями звичайного українця, вражаючі фото