Стало відомо про те, що в місті Запоріжжі знову функціонує вокзал після двомісячної перерви.

Таким чином, повідомляється, що в перший же день, з'явилося одразу п'ять автобусів з різними маршрутами. Також, були навіть перші пасажири. Квитки купували найчастіше в Бердянськ, Василівку, Токмак, а також Мелітополь.

До речі, починаючи вже з сьогоднішнього дня, понеділка, 25 травня, запрацює ряд інших маршрутів, всі внутрішньообласні, а таких, близько 150. Всі перевезення дозволяються лише за умови, що буде дотримана дистанція, а також всі будуть сидіти в медичних масках.

Нагадаємо, що з 22 травня в Україні почали реалізовувати другий етап виведення країни з карантину. Були зняті деякі обмеження, і дозволили роботу громадського транспорту у звичайному режимі, включаючи метрополітен у містах, де він є.

У Запоріжжі відкрився автовокзал,фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кабінет міністрів розробив сценарій того, як країна буде виходити з карантину, і складається він з п'яти етапів. По ідеї, наступний етап повинен відбутися вже в перший день літа, 1 червня.

В Україні, станом на 25 травня вже зареєстровано 21,245 випадків хвороби, за останню добу було зареєстровано рекордно низьку кількість заражених – 259.

Нагадаємо, Знай писав, що Тернопільщина залишиться закритою сферою розповсюдження коронавіруса.

Також Знай повідомляв, що мер Надал поставив місцевим аптекам жорсткий ультиматум з утилізації масок і рукавичок.

Як повідомляв портал "Знай.іа", Зеленський розповів, що зміниться в Україні з 22 травня - запуск транспорту, відкриття дитячих садочків і багато іншого