На днях в мережі розповіли про старовинний замок з колонами з черепів, який з'явився в Запоріжжі. Все зроблено в кращих традиціях книг Стівена Кінга.

Таким чином, повідомляється, що ця двоповерхова будівля, яку зроблено в стилі старовини, знаходиться в одному з курортних містечок Запорізької області. Перед входом можна зустріти навіть монстрів, які кружляють голову навколо себе, а також махають крилами.

Старовинний замок в Запорізькій області, фото: РИА-Мелітополь

Зверху, над входом можна помітити старі годинники, яким вже майже 100 років, вони були виготовлені в 1931 році. І немає, це не замок графа дракули, а всього лише частина луна-парку в селищі Кирилівка. Вечорами це будівля світиться.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поки що він не працює, але, вже з перших літніх днів, в червні, він відкриє свої двері для всіх бажаючих. Всього в парку на даний момент є близько сімнадцяти атракціонів. Про це повідомляє інформаційний портал РИА-Мелітополь, який і надав фотографії з місця разом з роликом.

Видовище, звичайно, не для слабонервних, і не кожен дорослий зможе пройти мимо, не злякавшись, так як виглядає все дуже реалістично.

Старовинний замок в Запорізькій області, фото: РИА-Мелітополь

Нагадаємо, Кирилівку накрило цунамі, ось він - Апокаліпсис: люта стихія потрапила на відео.

Раніше портал "Знай.иа" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.иа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці