У понеділок, 25 травня, в мережі розповіли історію про те, як житель Запоріжжя вирішив заїхати в під'їзд на власному автомобілі. Що ж з цього вийшло.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в Шевченківському районі міста Запоріжжя. У машині на той момент перебувало чотири людини, і вони потрапили в досить дивне ДТП.

У Запоріжжі водій на легковому авто намагався “заїхати” в під'їзд, фото: Це Запоріжжя

Інформаційний портал «Це Запоріжжя» пише про те, що автомобіль намагався заїхати в під'їзд, і природно, у водія з пасажирами не вийшло це зробити.

В результаті, у машини залишилися значні ушкодження, а на місце події одразу приїхали співробітники правоохоронних органів, яких викликали, мабуть, місцеві жителі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У Запоріжжі водій на легковому авто намагався “заїхати” в під'їзд, фото: Це Запоріжжя

Як виявилося пізніше, всі чоловіки були в стані сильного алкогольного сп'яніння, і водій не зміг впоратися з керуванням, і не зупинив транспорт вчасно. На знімках видно, як сильно пошкоджений автомобіль. Поки що співробітники правоохоронних органів не дали жодного коментаря.

Нагадаємо, що раніше, в Харкові сталася також дивна аварія. Двоє студентів вирішили не їхати по дорозі, а проїхати по тротуару, але тут їх чекала невдача. По дорозі їм зустрілося яма, з якої надалі вони не змогли вибратися самостійно.

Нагадаємо, раніше в Мелітополі дівчинка-підліток втік до хлопця в Київ.

Як повідомляв портал Знай.иа у Запоріжжі збувача метамфетаміну жорстко затримали.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі невідомий чоловік облив себе бензином, після чого підпалив.