На днях стало відомо про те, що в Запоріжжі цілий квартал задихається від промислових викидів у повітря.

Таким чином, повідомляється, що фахівці називають погану екологію – однією з найпоширеніших причин розвитку онкологічних захворювань. Та незважаючи на це, її продовжують стрімко псувати.

Мешканці Шевченківського району міста Запоріжжя більше на сьогоднішній день стурбовані не коронавірусом, а тим, що поруч з ними комбінат, який викидає шкідливі речовини.

Постійний сморід, смак металу, попіл у повітрі – це відчувають деякі мешканці Шевченківського району, щодня задихаючись, але нічого не можуть з цим зробити.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

відкрити Вікна неможливо, скаржиться місцева мешканка. У її дочки бронхіальна астма, і якщо пустити «свіже повітря», тоді вона одразу ж починає задихатися від речовин.

Головний біль, нудота, загострення алергії – все це доводиться терпіти місцевим жителям і чекати, коли про них хоч хтось згадає. Він більше переживає не за себе, а за своїх дітей, так як на них це все позначається набагато сильніше.

Фахівці кажуть, що така ситуація для Запоріжжя не в новинку, і зовсім недавно було зафіксовано близько чотирьохсот таких викидів.

Нагадаємо, раніше У Львові з карантину вийшов знаменитий ринок, на якому "пасуться" антиквари зі всього світу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Тернополем виріс "айсберг" зі сміття, городяни пізно схаменулися - "врятуйте, смердить"

Також «Знай.ua» писав, що Арена Львів перетворився в гігантську смітник - тотальне свинство на стадіоні показали "брудними" фото