У мережі розповіли про те, що жителі міста Запоріжжя повинні комунальним службам близько 55 мільйонів гривень за сміття.

Таким чином, повідомляється, що у городян є великий борг перед компанием «Вельтум-Запоріжжя» за те, що вони вивозять тверді побутові відходи, і росте не тільки кількість сміття, але і щомісячний борг. У прес-службі мерії говорять про те, що станом на поточний місяць, населення міста повинно їм 55 мільйонів гривень.

Запорожці заборгували велику суму, фото: вільний джерело

В підприємстві кажуть, що вони будуть продовжувати повертати собі гроші будь-якими шляхами. Якщо абоненту прийшло повідомлення, а він його проігнорував і не збирається платити, тоді седства можуть бути вилучені через суд.

Як відомо, раніше ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» вже подавала позови проти громадян, які не платили вчасно, і варто відзначити, що вони були виграні.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Суд зобов'язав виплатити суму в повному розмірі, і при цьому, боржник може реструктуировать суму довго, для цього потрібно лише звернутися на пряму до постачальника, і укласти з ним договір, щомісячний.

Представники «Вельтум Запоріжжя» просять громадян бути більш свідомими, і платити за те, чим користуються.

Нагадаємо, раніше У Львові з карантину вийшов знаменитий ринок, на якому "пасуться" антиквари зі всього світу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Тернополем виріс "айсберг" зі сміття, городяни пізно схаменулися - "врятуйте, смердить"

Також «Знай.ua» писав, що Арена Львів перетворився в гігантську смітник - тотальне свинство на стадіоні показали "брудними" фото