У мережі розповіли історію про жінку, яка прославилася тим, що крала туї. Тепер, їй загрожує чималий термін.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів зайняті тим, що шукають «героїню», яка крала дерева на вулиці Ломоносова в Мелітополі. Момент крадіжки навіть встигли сфотографувати на відео.

Стався інцидент поблизу місцевого супермаркету, і жінка обчистила туї, які були не так давно посаджені, посеред білого дня.

У Запоріжжі розшукують злодія дерев, фото: скрін з запису

В поліції одразу ж відкрили кримінальну справу за фактом крадіжки майна громадськості. І тепер, вона може сісти у в'язницю, тому принцип: «все навколо моє» може зіграти злий жарт з будь-яким.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Поки що йде досудове розслідування, яке спрямоване на те, щоб встановити особу аферистки, а також знайти місце, де вона мешкає на даний момент. Стаття передбачає те, що її можуть позбавити волі на термін у три роки.

Співробітники правоохоронних органів також говорять про те, що якщо ви раптом стали свідком цього злочину, або ж володієте будь-якою інформацією про жінку на фотографії, негайно звертайтеся в місцеве відділення поліції, або ж просто зателефонуйте за номером 102.

Нагадаємо, раніше у Тернополі чоловіка обікрали посеред дня.

Як повідомляв портал "Знай.іа" у Києві невідомі намагалися підірвати банкомат, але їх злякали перехожі.

Також "Знай.іа" писав, що у Києві злочинець викрав велосипед і намагався здати його в ломбард.