Стало відомо про те, що українцям можуть почати зламувати двері. Зокрема тим, у кого є якісь борги по комунальним послугам.

Таким чином, повідомляється, що народні депутати Верховної Ради України, під час першого читання прийняла поправки в законопроект стосовно житлово-комунальних послуг.

Згідно з ним, тепер, українцям, у яких є різні заборгованості, можуть спокійно зайти в квартиру зі зломом, вимкнути світло і воду. Ніякого рішення суду для цього відтепер не потрібно.

Пізніше, в мережі розповіли про те, новина в цілому є фейковою. Вже кілька днів новину про вільні злами квартир за борг по комуналці поширюють з соціальних мереж. При цьому, деякі автори писали про те, що в комунальників вже є таке право, і потрібно готуватися до гіршого.

Українців намагаються масово обдурити, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Насправді, справи йдуть зовсім інакше. 20 травня, народними депутатами були прийняті поправки, згідно з якими органам місцевої влади хотіли надати можливість потрапити в житло без згоди мешканців квартири, щоб відключити певну комунальну послугу.

Поки що, доступ до житла можуть надати співробітникам правоохоронних органів при ордері від судді, або ж у випадку аварійної ситуації для рятувальників.

Рішення для комунальників викликало невдоволення у Головного науково-експертного управління парламенту.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що нардеп Тищенко прокотився зайцеам в маршрутці і пояснив свою порушення.

Також Знай.иа повідомляв, що в Києві горіла Олександрівська лікарня, підозрюють підпал.

Нещодавно Знай.иа передавав, що в лікарні "Феофанія" попрощалися з застреленим нардепом Давиденко.