У середу, 27 травня, стало відомо про те, що на залізничному вокзалі «Запоріжжя-1» почала працювати каса.

Таким чином, повідомляється, що сьогодні перший день, коли знову почали продавати квитки на залізничному вокзалі, але, поки що, найближчим часом буде працювати тільки одна каса. Графік роботи з 8:00 по 16:45.

«Укрзалізниці» говорять про те, що каси були відкриті по всій країні, а всі працівники підприємства забезпечені всіма необхідними засобами захисту. Біля кас поставили антисептики, а для того, щоб люди не товпилися і дотримувалися дистанції, була нанесена спеціальна розмітка.

У Запоріжжі відкрили каси на залізничному вокзалі, фото: скріншот з відео

В касі «Запоріжжя-1» почали продавати квитки на всі напрямки, адже, як відомо, вже починаючи з 1 червня, відразу дев'ять поїздів виїдуть на рейки дальнього сполучення, а ще п'ять «Інтерсіті». Пасажирам будуть міряти температуру при посадці, а також, одне з головних правил, щоб вони всі були в захисних масках.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Із Запоріжжя до Києва і Харкова можна буде доїхати на проходять поїздах. 1 червня запустять поїзд Маріуполь-Київ. Доступні квитки в купе і люкс. В купе квиток коштує 663 гривні.

А до Харкова перший рейс вирушить вже 3 червня. Поїзд 082П Новоолексіївка-Харків прибуде в Запоріжжя приблизно в 12,31, а в Харків у 17,05. Вартість купе становить 363 гривні.

Нагадаємо, в Україні відкриють продаж квитків на поїзд онлайн - названі терміни і ціни.

Як повідомляв Знай.иа, Укрзалізниця виходить з карантину - коли можна сміливо купувати квитки.

Знай.иа писав, в Україні запустять поїзда раніше запланованого – Криклій зробив важливу заяву.