У мережі розповіли історію про те, що поблизу Мелітополя у Запорізькій області чоловік жорстоко розправився з цуценям породи хаскі.

Таким чином, повідомляється, що любов до свободи і руху для чотиримісячного цуценя коштувала йому життя. Маленька собака прибігла в садок до людини, який вистрілив у нього з рушниці і вбив.

В Запорізькій області чоловік убив цуценя, фото: РИА-Мелітополь

В місцевому співтоваристві в одній із соціальних мереж з'явилася нова запис, яку зробив житель села Прилуковка, що в Мелітопольському районі. Він написав про те, що сусід вбив з рушниці його собаку, якій було всього лише чотири місяці. Про це повідомив інформаційний портал «РИА-Мелітополь».

Хаскі зайшов на територію його саду, за що у підсумку і був убитий. Справа в тому, що ця порода собак по своїй натурі дуже люблять рух і свободу, і при цьому вони взагалі неагресивні, а навпаки – ласкаві і хочуть з усіма дружити. Чому так вчинив той чоловік – невідомо, залишається лише гадати. При цьому, ніякої провини він не відчуває, на звинувачення він почав кидатися з нецензурною лексикою.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У коментарях користувачі порадили господарям звернутися в поліцію, щоб він отримав по заслугах.

Нагадаємо, під Львовом старий залишив собаку посеред поля і вдарив по газах — шкуродера шукають усім містом.

Як повідомляв Знай.іа малюка Нуббі хотіли приспати, але господар не дозволив – історія пітбуля без лапок зворушить кожного.

Знай.іа писав, на Волині гицель викинув кота з вікна і знімав знущання на камеру.