У четвер, 28 травня, стало відомо про те, що в Хортицькому районі міста Запоріжжя помітили підозрілих чоловіків.

Таким чином, повідомляється, що пара чоловіків орудувала в під'їздах з фотоапаратами і записником. Потрапляли вони в будинок через зламані домофони, і постійно фотографували навколо лічильники, батареї, та інше добро, яке потрапляло їм на очі. Навіщо вони це робили – залишається тільки здогадуватися. Про це повідомляє інформаційний портал "Alex.UA"

Існує ймовірність того, що вони планували потенційні вилазки до квартири, щоб їх пограбувати, і для цього вони розробляли плани. Вивчали територію, так сказати.

Вони були зняті на камеру відеоспостереження, які стояли в одному з подьездов міста Запоріжжя. Фахівці кажуть, що це мінімум того, що допоможе знайти цих чоловіків, так як якщо будуть відомі їхні обличчя – співробітники правоохоронних органів впораються набагато швидше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві на Хрещатику, три нахабні злодійки на очах у свідків обікрали іноземного туриста. Фотодоказ злочину опублікували в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Нічого такого, просто три жінки вкладають у кишеню іноземцю карту Києва, щоб він не заблукав. Київ, Хрещатик», - пишуть автори листа.

Нагадаємо, раніше в Києві з'явився небезпечний злодій автомобілів.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві жінка з наркотиками в сумочці крала зубну пасту з магазину.

Також Знай.иа" писав, що у Києві ненормальний з ножем напав на перехожих.