У мережі розповіли про те, що в Запорізькій області почали ремонтувати асфальт під час поганої погоди.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 27 травня, в Запоріжжі, в районі ДК Кірова робітники вирішили привести асфальт в порядок. В цей час йшли опади у вигляді дощу, який, як кажуть фахівці, дуже впливає на якість і довговічність дорожнього покриття.

Інформація про це була опублікована на сторінці спільноти «Нетипове Запоріжжя» у соціальній мережі Instagram. «Хлопці! Дощ! Швиденько потрібно класти асфальт» - підписав автор посту відеоролик.

Треба відзначити, що на багатьох порталах йдеться про те, що ремонтувати дорожнє покриття при невеликому дощі зовсім прийнятно. Зовсім інше, коли на вулиці справжня злива, снігопад, або ще щось. Тоді це просто не має ніякого сенсу. Тут вже ніяка технологія не врятує нову ділянку, і через деякий час він розвалиться.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також, експерти кажуть, що потрібно дотримувати деякі умови, якщо робота проводиться в погану погоду. Про сильні опади ми вже писали, а ще, проводити це потрібно в кілька разів швидше, так як суміш втрачає всі свої властивості.

Нагадаємо, раніше В Нікополі звалився міст під мова Зеленського про "великой стройке" - конфуз обговорює вся країна

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'яни просять Кернеса "воскресити" вбиту дорогу - на асфальт плювали десятиліттями

Також «Знай.ua» писав, що Кияни застрягнуть в пробках на Борщагівці на чотири місяці, запасайтеся терпінням