У мережі розповіли про те, що в Запоріжжі лікарі не змогли врятувати малюка, який був вагою менше, ніж кілограм. Про це повідомляє інформаційний портал «Індустріалка».

Таким чином, повідомляється, що незважаючи на всі старання медичних фахівців, а також допомога, яку надавали волонтери, дитину врятувати не вдалося.

Мне очень жаль.. Сегодня, в 16:20 его сердечко остановилось. Мне так хотелось чтобы он жил, но иногда даже наши с вами...

Geplaatst door Злата Некрасова op Donderdag 28 mei 2020

Маленький хлопчик народився раніше терміну у шістнадцятирічної дівчини, і його вага становила 690 грамів. Волонтер із Запоріжжя Злата Некрасова повідомила про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Запоріжжі помер новонароджений, фото: Індустріалка

Близько тижня тому був відкритий збір коштів, де збирали гроші для порятунку дитини. Хлопчик весь цей час провів в реанімації, а у його матері досить складна життєва ситуація, і їй ніде було брати допомогу.

І ось, в четвер, 28 травня, його серце перестало битися. Всім хотілося, щоб він жив, однак, всі тут були безсилі. Кошти, які були зібрані для малюка, підуть на допомогу до інших, хто цього потребує не менше, так як щодня до волонтерів надходять сотні прохань із закликом допомогу врятувати комусь життя, і вони з радістю погоджуються.

Нагадаємо, охоронцю, який катував дітей у притулку "Світанок", дали умовний термін

Як повідомляв портал Знай.ua вихователька з притулку "Світанок" в Одесі знайшла собі виправдання

Також Знай.иа писав, з притулку в Одесі масово тікають діти