Мати залишила малолітньої дитини одного і пішла в невідомому напрямку. Малюк був змушений бігати по вулиці і просити допомоги у перехожих. Хлопчика бачили на вулиці Генерала Петра Григоренка. Про інцидент повідомила у Facebook місцева мешканка, пише Актуально.

Жінка розповіла, що крик дитини у дворі вона почула близько 4 годин ранку. Він бігав босий і шукав маму. У зв'язку з цим на місце викликали поліцію та швидку. Дитина виявився цілий і неушкоджений, але місцева мешканка попросила впізнати дитину і знайти його матір, щоб повідомити про подію.

Після цього вона процитувала розповідь малюка. Хлопчик сказав, що мамі потрібно «дати по попі». Також він говорив, що мама зайшла в під'їзд і двері хлоп, а він щось забув.

Мешканці Запоріжжя в коментарях відзначили, що мати могла загуляти і забути про дитину. Інші ж припустили, що з нею могло щось трапитися.

загубився в Запоріжжі малюк Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Варто відзначити, що в Міністерстві соціальної політики стурбовані збільшенням кількості випадків домашнього насильства у період карантину, а також невиконанням батьками своїх обов'язків по відношенню до дітей. Також чиновники заявили, що вони збираються виробити план спільних дій.

У Дніпропетровській області горе-матір кинула сімох дітей на стареньку бабусю і поїхала шукати нову любов. В селі не здивовані такою новиною, адже у неї одна дитина випадково потонув, а ще одного вона залишила в пологовому будинку.

Нагадаємо, Знай писав, що в Мінсоцполітики збирається захистити дітей від горе-батьків під час карантину.

Знай повідомляв, що на Дніпропетровщині горе-мати залишила 7 дітей сиротами і пішла за новою любов'ю.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові знайшли матір дитини, який босий бігав по вулиці.