У мережі розповіли про те, якою буде погода у Запоріжжі та області. Синоптики знову не радують прогнозом.

Таким чином, повідомляється, що перший літній день абсолютно не порадує мешканців міста Запоріжжя. Все тому що, очікуються грози, а місцями навіть сильний, поривчастий вітер від 15 до 20 метрів в секунду, а це перший рівень небезпеки (жовтий). Про це розповіли в Запорізькому гідрометцентрі.

Весь ранок та день, в акваторії Азовського моря буде посилений, південно-західний вітер до 15-20 метрів в секунду, а висота хвиль становитиме 13-15 дм.

Погода у перший літній день, фото: Укргідрометцентр

Варто відзначити, що буде переважно хмарно, з невеликими проясненнями. Вночі опадів не очікується ніяких, а от вдень, варто очікувати короткочасні дощі. Температура повітря становитиме вночі від 8 до 13 градусів тепла. Вдень, повітря прогріється приблизно від 18 до 23 градусів тепла.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

До речі, відомий український синоптик, Наталка Діденко писала про те, що літо в Україні почнеться з дощів різної інтенсивності. Тому, виходячи на вулицю варто не забути про парасольку.

Температура повітря в середньому становитиме +12 - +18 градусів тепла. А найтепліше буде на півдні – від 18 до 22 градусів тепла.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.іа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.іа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.