У мережі розповіли про те, що в Бердянську, в Запорізькій області, напівголий чоловік намагався покінчити з собою, кинувшись під колеса автомобілів.

Таким чином, повідомляється, що очевидцям навіть довелося викликати співробітників правоохоронних органів, щоб ті розібралися з тим, що відбувається. Як виявилося пізніше, у чоловіка були психічні розлади, і раніше він вже проходив спеціальне лікування в психіатричній лікарні.

Стався цей інцидент у п'ятницю, 29 травня, в мікрорайоні АКЗ в місті Бердянськ. Перехожі помітили на вулицях напівголого чоловіка, який мав не тільки неналежний зовнішній вигляд, але й агресивно поводився весь час намагаючись кинутися під автомобіль.

Співробітники правоохоронних органів були змушені затримати роздягненого «нудиста», і ті передали його співробітникам медичної установи. На щастя, чоловік все ж нікого не чіпав, і всі залишилися живі і здорові.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що раніше, у Запорізькій області затримали двох підозрюваних, які крали з приватних будинків.

Таким чином, повідомляється, що зловмисники проникали у помешкання жителів Василівського та Михайлівського районів. Затриманим було вручено підозру.

Вони крали особисті речі, різну техніку, а також електричні прилади. А поцуплені гроші потім йшли на спиртні напої.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві жінка з наркотиками в сумочці крала зубну пасту з магазину.

Також Знай.иа" писав, що у Києві ненормальний з ножем напав на перехожих.

Крім того, зовсім нещодавно двоє п'яних киян ломилися в кіоск з сухофруктами посеред ночі, - "Вітамінів не вистачає?"