У Запорізькій області підліток постраждав аз злої собаки, яку відмовилися відловлювати. Про це розповіли в Telegram-каналі "Запоріжжя".

Повідомляється, що в місті Токмак 14-річний хлопчик повертався додому з аптеки і в цей час на нього напав злий собака.

Покусаний підліток дістався додому де батьки надали йому першу допомогу та обробили рани, після чого звернулися до медиків.

Лікарі надали допомогу хлопчикові, провели стандартну процедуру перевірки на сказ і сказали, що за собакою необхідно стежити протягом 10 днів, щоб зрозуміти стан тварини.

Медики порекомендували матері підлітка звернутися у ветеринарну лікарню з цим питанням. Співробітники ветеринарної лікарні сказали, що за небезпечною собакою дійсно необхідно встановити спостереження на кілька днів, однак займатися її виловом ніхто не збирається.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Після цього мама хлопчика звернулася з цим питанням в керуючу компанію, де їй також відмовили в допомозі. Причиною відмови стала "відсутність спеціаліста".

Жінка спробувала знайти службу по вилову тварин, проте в Токмаці немає даної організації.

В решті решт, мама покусаного підлітка щодня самостійно ходить і спостерігає за собакою, яка напала на її сина.

Довідка, фото: Telegram Запоріжжя

Нагадаємо, раніше в Дніпрі вчителька привчала дітей до Сталіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові мати шукає сина, який пішов гуляти в ліс

Також "Знай.uа" писав, що тернополян годують небезпечними продуктами з Польщі.