Стало відомо про те, що «квартирному» дитячому садку міста Запоріжжя померла маленька дитина.

Таким чином, повідомляється, що дитсадок був нелегальним, і він працював протягом п'яти років. А померлій дівчинці було трохи більше одного року.

Розташовувалося цей заклад у трикімнатній квартирі по вулиці Авраменка. Про це розповів інформаційний портал «Алекс». І ось, власниця квартири вирішила зробити з житла заклад, куди батьки зможуть приводити своїх дітей на весь день.

У Запоріжжі помер однорічний малюк, фото: Новини Запоріжжя

Але, мабуть щось не склалося. Бабуся померлої дівчинки, Наталія Шандиба говорить про те, що в п'ятницю, 29 травня, невістка привела дитину Олесю в цей дитячий сад вперше. Всього через годину вона померла.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо те, що вона сильно плакала, із-за чого в наслідку її просто почало нудити, і маленька дівчинка захлинулася. Вихователька заявила, що дитина була хвора.

Пізніше також стало відомо про те, що господиня за дітьми зовсім не стежила, і вони постійно кричали, не хотіли вранці приходити туди. Працював дитячий садок близько п'яти років, і при цьому немає ні ліцензії, ні дозволу на роботу – нічого.

За словами начальника відомства Наталії Сиворакшы, мати померлої Олесі понесе покарання (штраф), адже вона добровільно віддала дитину в «квартирний дитсадок», який не є кваліфікованим закладом. Виховательку покарають більш суворо, і вже було відкрито кримінальну справу проти неї.

Нагадаємо, Ось писав, що в переясаве 18-річний хлопець помер від удару струмом.

Знай повідомляв, що в Тернополі підліток отримав ожги тіла з-за удару струмом.

Нещодавно Знай передавав, що в Енергодарі Запорізької області розслідують смерть новонародженого малюка.