Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів міста Запоріжжя, зробили «закупівлю» в одному з борделів.

Таким чином, повідомляється, що поліція була припинена діяльність публічного будинку в одному з відпочинкових комплексів у місті Запоріжжі. Тепер, організатори всього цього можуть сісти на сім років.

Сталося затримання в п'ятницю, 29 травня. співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми спільно зі слідчими Олександрівського відділення поліції ГУНП у Запорізькій області під процесуальним керівництвом прокуратури був проведений обшук в готельно-банному комплексі, який розташовується в Олександрівському районі міста Запоріжжя.

Співробітники правоохоронних органів виявили факт того, що там надають інтимні послуги за гроші. До речі, під час обшуку були вилучені грошові кошти разом з робочими записами, мобільним телефоном, і іншими речовими доказами.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як стало відомо пізніше, організаторами даного закладу виступили дві місцеві мешканки. Одна 1965 року народження, а друга 1979. Для того, щоб заробити, вони використовували дівчат, вік яких від 25 до 30 років, і вони не проти за винагороду лягати в ліжко з іншими чоловіками.

На даний момент триває досудове розслідування.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що в Запоріжжі в колонію принесли передачу з "сюрпризом".

Також Знай.иа повідомляв, що під Харьковм накрили рабовласників, які мучили людей.

Нещодавно Знай.иа передавав, що син підозрюваного в розстрілі 7 людей на Житомирщині розповів подробиці