В Запоріжжі місцевій жительці не пощастило з начинкою для ролів, і їй винесли їжу з волоссям.

Таким чином, повідомляється, що інформація про це з'явилася в групі «Запоріжжя. Відгуки про закладах». Місцева мешканка скористалася сервісом, який доставляють їжу на будинок. І, на превеликий жаль, в ролах їй попався довгий чорний волосся.

Природно, що дана ситуація зіпсувала дівчині не лише апетит, а й настрій на весь день. Крім цього, вона замовила ще кілька страв, які їй теж не особливо сподобалися.

У Запоріжжі дівчині призвели неапетитні роли, фото: скріншот

Шаурма попалася практично без м'яса, а бургер був дуже втомленим виглядом. Вся продукція не тільки неапетитно виглядала, але і дуже смерділа старим маслом, ніби на ньому вже тиждень всі готують.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Вона написала у соціальних мережах про те, що гірше їжі вона в житті не пробувала. На знімках видно це все, і виглядає дійсно не апетитно.

У мережі розповіли історію про те, як у Мелітополі, у Запорізькій області, дівчина купила торт, який був з незрозумілою начинкою.

Таким чином, повідомляється, що дівчина розраховувала на чаювання ввечері з смачним ласощами, але, прийшовши додому, вона сильно розчарувалася, так як її торт був непридатний для вживання.

Нагадаємо, Що робити з "карантинними" запаси гречки і макаронів, або скільки часу можна вживати продукти після закінчення терміну придатності.

Як повідомляв портал Знай.иа, Вчені визначили реальний термін придатності iPhone

Також Знай.иа писав, що Українцям "впарюють" маски від коронавіруса, які виконані ще при Януковичі.