Стало відомо про те, що в Бердянську підліток зламав обидві ноги під час того, як катався на гойдалках. Тепер йому потрібна допомога.

Таким чином, повідомляється, що хлопчик сильно раскатался, і під час того, як намагався зупинити гойдалки і злізти, по необережності зламав обидві ноги. Нещасний випадок стався в місті Бердянськ на вулиці Європейська. Про це пише інформаційний портал РИА-Мелітополь.

У Запоріжжі підліток зламав відразу дві ноги, фото: РИА Мелітополь

У сім'ї потерпілого підлітка троє дітей, але, з такою проблемою мати зіткнулася вперше. Жінка говорить про те, що такого випадку в її практиці ще не було. Всього 15 хвилин пройшло з моменту, як син Родіон пішов гуляти, і потім, його друзі принесли на руках, так як ходити хлопчик не міг.

Негайно була викликана швидка допомога, і в результаті, вони всі відправилися в лікарню. Рентген показав, що обидві ноги серйозними переломами, а лікарі міста Бердянськ порадили звернутися в Запорізьку обласну лікарню, так як є величезна ймовірність того, що хлопчикові потрібна операція.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мати говорить, що в родині зараз дуже погано з фінансами, і гроші є тільки на найнеобхідніше. А можливості відвезти Родіона в Запоріжжі зовсім немає. Одна надія на зарплату батька, який позбувся постійного заробітку у зв'язку з карантином.

Тому, родина просить допомоги, і надала реквізити картки Приватбанку, на яку можна скинути суму: 5168 7573 7543 8079

Нагадаємо, раніше У Львові "втомився" міст, Садовий ризикує потрапити в "списку друзів" Кличко: кадри скандалу

Як повідомляє портал «Знай.іа» Під Львовом у школі впав дах, є жертви: трагедія прогриміла на всю Галичину

«Знай.іа» писав, що Адміністрацію Мальського у Львові спіткала біда, "мало не на голову": кадри за крок від катастрофи