У мережі розповіли про підлітків із Запоріжжя, які вивантажили в посадці цілий причіп з сміттям.

Таким чином, повідомляється, що на зауваження перехожих вони ніяк не реагували. Підлітки привезли цілий причіп з сміттям на вулицю Цегельну. Вони приїхали на Славуті з номерами АР3907ЕИ та причіп з государствнными номерами АР3562ХР. Про це пише інформаційний портал «Актуально» з посиланням на паблік «ZP_news».

Коли їм почали робити зауваження, вони почали говорити про те, що нічого страшного, а сміття пізніше весь перегниє.

У Запоріжжі підлітки вивезли причіп з сміттям, фото: zp_news

Нагадаємо, що раніше, в Запорізькій області ціле село перетворилося на смітник. Чоловік розповідає, що ж відбувається всього в п'яти кілометрах від Запоріжжя.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Він каже, що до нього звернувся місцевий депутат з тим, що нею було виявлено поблизу одного з сіл звалище сміття, яка була, швидше за все, залишена самими селянами. Також, є ймовірність, що цей весь непотріб туди вивезли спеціальні служби.

У Запоріжжі підлітки вивезли причіп з сміттям, фото: zp_news

На місце прибули співробітники правоохоронних органів, і сама депутатка, яка помітила цей бєспрєдєл. Вони усі хочуть якомога більше людей присвятити цю справу, щоб уберегтися від бездіяльності поліції і громадян.

Нагадаємо, раніше У Львові з карантину вийшов знаменитий ринок, на якому "пасуться" антиквари зі всього світу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Тернополем виріс "айсберг" зі сміття, городяни пізно схаменулися - "врятуйте, смердить"

Також «Знай.ua» писав, що Арена Львів перетворився в гігантську смітник - тотальне свинство на стадіоні показали "брудними" фото