Стало відомо про те, що в Запоріжжі заради нового будівництва "Епіцентру" вирубають більше 3 тисяч дерев.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі збираються спиляти 3.6 тисяч дерев задля будівництва комплексу "Епіцентр К". Відповідний проект рішення опубліковано на сайті мерії. Про це повідомив Telegram-канал «Новини Запоріжжя».

Так, новий комплекс збираються побудувати на Оріхівському шосе, 9 у Запоріжжі в Комунарському районі. Для початку підготовчих робіт і будівництва потрібно видалити 3612 дерев та 5 кущів.

При цьому "Епіцентр" заплатить міський бюджет 2 569 628,20 гривень (вартість зрубаних дерев).

Озеленення території комплексу буде здійснено у відповідності з проектно-кошторисною документацією.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

У Запоріжжі зрубають дерева для нового Епіцентру,фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що раніше українці скаржилися на комфорт в торгових центрах Епіцентру. Як це прийнято, коли люди приходять в супермаркет чи магазин великої торговельної мережі, вони сподіваються, що отримають комфортний сервіс, і їх обслужать по достоїнству. Однак, в Епіцентрі, як виявилося, на це можна розраховувати далеко не завжди.

Стався інцидент у Харкові. Покупці почали скаржитися на те, що дощ ішов прямо посеред торгового залу, і відповідно, вони не могли нормально здійснювати покупки далі.

ОНОВЛЕНО: компанія Епіцентр надіслала коментар щодо ситуації, яка цікавить без сумніву усіх городян. Додаємо коментар без ремарок редакції:

На території за адресою Оріхівське шосе, 9, на якій планується будівництво ТЦ «Епіцентр», раніше розташовувався гончарний цех. Ділянка понад десяти років не доглядалася та перебуває в занедбаному стані, через що на ній з’явилися чагарники.

Згідно з актом обстеження зелених насаджень №123 від 14.05.2020 р. комісією, призначеною рішенням виконкому, було виявлено значну частину дерев в аварійному та незадовільному стані, а також зелені насадження над інженерними мережами, що суперечить правилам їх експлуатації.

Після затвердження акту обстеження зелених насаджень, що підлягають зрізанню, компанія сплатила до міського бюджету кошти у розмірі 2 596 628 грн. Вони будуть спрямовані на висадження нових зелених насаджень та догляд за парковими територіями міста.

Традиційно компанія подбає про благоустрій території навколо торговельного центру. Кожне місто, у якому з’являється торговельний центр «Епіцентр», одразу відчуває переваги. З появою «Епіцентра» будуть відремонтовані під’їзні шляхи до торговельного центру та інженерні мережі, проведено благоустрій та озеленення території, облаштовано тротуарні доріжки, встановлено вуличне освітлення.

Нагадаємо, Львів'ян тероризують "чоткі пацики", які окупували "Ашан" - алкоголь, танці на капоті і дикий дрифт.

Як повідомляв портал Знай.ua В Ашан нагрянула раптова перевірка, ось де виявили розсадник зарази.

Також Знай.иа писав, Перевіряйте чеки — доставка з Ашана влетіла українці в копієчку, фото.