У вівторок, 2 червня, стало відомо про те, що кількість жертв аварії на Кічкасі зросла. В реанімації помер ще один чоловік.

Таким чином, повідомляється, що лікарі боролися на життя Івана Махмудова починаючи з 23 травня. У ДТП, яке сталося на Кічкасі, в якому зіткнулося два автомобіля Mazda і Volkswagen, і чоловік отримав важкі травми. Про це повідомляється інформаційний портал «061».

МЫ ПРОИГРАЛИ ЭТУ БОРЬБУ... Вани сегодня не стало. Покойся с миром, дорогой друг! Сбор средств остановлен, деньги будут переданы в благотворительный фонд.

Geplaatst door Olga Lebedeva op Zondag 31 mei 2020

В кінці минулого тижня йому стало гірше, а в понеділок, 1 червня він помер. Про це розповіла журналістка з міста Запоріжжя Ольга Лебедєва.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Іван Махмудов весь цей час був в реанімації в лікарні під номер п'ять. У нього були зафіксовані численні переломи в ребрах, черепно-мозкова травма, а також розрив селезінки. Лікарі прооперироваи легені, а також Івану Махмудову був встановлений титановий корсет на ребра.

Весь цей час він перебував у тяжкому, але стабільному стані. Як ми вже писали раніше, у неділю, 31 травня йому стало гірше, а на наступний день лікарі констатували смерть. Йому було на момент загибелі 32 роки.

Всі кошти, які збирали для загиблого, будуть передані в благодійний фонд. У Івана залишилася дружина і син, а працював він на заводі крановим машиністом.

Нагадаємо, на Львівщині відбулося трагічне ДТП, водій Opel Omega збив сім'ю з чотирьох чоловік.

Також портал Знай.іа писав про те, що в Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворився на металобрухт, перші жертви снігопаду.