на днях стало відомо про те, що в Запоріжжі, співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальну справу проти завищеної вартості зупинки.

Таким чином, повідомляється, що співробітники поліції в Комунарському районі міста Запоріжжя завели кримінальну справу про те, що ціна зупинки, яка стоїть на вулиці Ситова, сильно завищена.

Скільки коштувала зупинка в Запоріжжі, фото: скріншот

Поліцейським хотілося побачити ті роботи, за які підрядник запросив цілих 714 тисяч гривень, але результат розчарував.

Скільки коштувала зупинка в Запоріжжі, фото: вільний джерело

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше стало відомо про те, що на проектування і настановні роботи було виділено з бюджету міста відразу 750 тисяч гривень. Біля зупинки поставили скриньку, зробили трохи тротуару, а також паркувальний кишеня для громадського транспорту.

Підрядників виступила фірма «Топ Енерджі Груп». Вони стали єдиною компанією, яка виявила бажання брати участь у тендері. І в підсумку, зупинка обійшлася в 731 тисячу гривень, і з них фірма отримала 714 тисяч.

В договорі сказано про те, що було заплачено більше всього за «укладання футляра» - понад 220 тисяч гривень, а облаштування проїзду обійшлося вже 141 тисячу гривень. Дешевше всього виявилося озеленення – 1608 гривень.

Співробітники правоохоронних органів заявили про можливе завищення цін, з метою привласнити бюджетні кошти.

Нагадаємо, Знай писав, що київські чиновники спихнули відповідальність за черговий потоп на річку Либідь.

Знай повідомляв, що в Кличко похвалилися "золотим" пандусом за 7 мільйонів, "Три роки будували..."

Нещодавно Ось писав, що обіцяні Кличко розв'язки перетворилися в "довгобуди": експерти розповіли про "корумповані" пріоритети і шантаж заради ТЦ.