У Міністерстві охорони здоров'я розповіли про те, як готелі можуть працювати в умовах карантину. Як проходить відпочинок у Кирилівці та на Арабатці.

Таким чином, повідомляється, що в Моз дали офіційну відповідь стосовно того, як готелі можуть працювати в умовах карантину на курортах.

Як відомо, починаючи з недавнього часу, на територіях, де це дозволяє епідеміологічна обстановка.

У Запоріжжі готуються до курортного сезону, фото: скріншот

Серед курортів, дозволили відкривати курортний сезон у Запорізькій та Херсонській областях, включаючи Кирилівку і Арабатську стрілку. У цих місцях немає підтверджених випадків коронавіруса, а ситуація в самих областях дозволяє приймати туристів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тому, незабаром там варто очікувати потік туристів. Не такий, звичайно, як у минулі роки. Але, варто зазначити, що заборона на повноцінну роботу ресторанів у готелях, так і в загальному, ще є, і коли його знімуть – невідомо. Дозволено обслуговувати людей на літніх терасах, а також на винос.

На курортах це не складе великих проблем, так як більшість закладів і так працює під відкритим небом. До речі, в Кабінеті міністрів заявили про те, що якщо люди будуть дотримуватися норми, тоді заклади почнуть приймати українців вже з 10 червня.

Нагадаємо, фермери Запорізької області заявляють, що поліція покриває земельних рейдерів.

Як повідомляв раніше Знай.иа, банду рекетирів спіймали під Харковом, "орудували справи" по всій Україні.

Також Знай.иа писав про те, що СБУ "відрубала" одну з голів рейдерства в Україні.