У мережі розповіли про банду із Запорізької області, яка увірвалася в приватний будинок, і намагалася пограбувати власника.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у вівторок, 2 червня. Були проведені санкціоновані обшуки. Про це розповіли в обласному відділенні правоохоронців.

У Запоріжжі затримали банду зловмисників, фото: скріншот з відео

Було з'ясовано, що протягом кількох місяців, банда міста Мелітополь займалася тим, що грабували ні в чому невинних жителів. Зловмисники повідомляли жертві, що «кришувати» його бізнес, а щоб цього не сталося, вони вимагали гроші.

Співробітниками правоохоронних органів був зафіксований факт вимоги двохсот тисяч гривень у жителів Мелітополя. На початку травня аферисти увірвалися в будинок однієї з жертв, і погрожували зброєю, а також вимагали, щоб гроші були переведені на їх банківський рахунок.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За даним фактом вже було відкрито кримінальну справу.

Досудовим розслідуванням було встановлено, що злочинне угруповання була створена двома жителями, у яких вже раніше була судимість у подібних справах.

Під час проведення обшуку співробітниками правоохоронних органів, було вилучено два пістолети, два револьвери, патрони, мобільні телефони, а також банківські карти.

Тепер, запорізької банді загрожує від п'яти до десяти років в'язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше У Тернополі спритний аферист розводить городян на тисячі одним телефонним дзвінком

Як повідомляє портал «Знай.ua» Держали в страху все Закарпаття — СБУ знешкодила небезпечну бандитське угрупування на чолі з депутатом

Також «Знай.ua» писав, що СБУ накрила велику аферу з інтернет-магазинами: "впарювали" іРһопе, GoPro, навігатори і багато що інше