Стало відомо про те, що авіакомпанія із Запоріжжя у всю готується до відновлення рейсів. Куди і за скільки можна полетіти.

Таким чином, повідомляється, що найближчим часом, авіакомпанія «Мотор Січ» відновить внутрішні рейси з України. Про це сказано на офіційному сайті аеропорту «Київ».

У Запоріжжі авіакомпанія відновлює рейси, фото: скріншот

Станеться це вже з 16 червня. Відразу чотири авіакомпанії, серед яких є і запорізька, відновить не тільки внутрішні, але і міжнародні рейси.

В системі бронювання на одному з сайтів написано, що перший рейс Київ-Запоріжжя вилетить вже 16 червня. Ціна на рейс становить 2,318 гривень за квиток в одну сторону. Про це повідомляє інформаційний портал «Актуально» посилаючись на сайт авіакомпанії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

А ось із Запоріжжя в українську столицю можна буде полетіти вже з 15 червня, в понеділок. Вартість квитка на рейс становить 2,327 гривень.

Нагадаємо, що ось уже майже три місяці минуло з тих пір, як Україна закрила кордони, і ніхто не міг вилетіти у зв'язку із ситуації з коронавірусом. Також надійшов практично весь світ. Зараз, коли поступово ситуація почала налагоджуватися, країни почали відправляти перші літаки. Приміром, Іспанія, яка постраждала чи не найбільше в Європі, з 1 липня заявила про відкриття туристичного сезону.

Нагадаємо, українцям додадуть авіаційний збір – як зміниться ціна квитків на перельоти.

Як повідомляв Знай. ua, куди поїхати відпочити влітку і скільки це буде коштувати.

Також Знай. ua писав, що які країни першими відкриють кордони для туристів.