Стало відомо про те, що в Запорізькій області на каналізацію було витрачено чиновниками близько дев'яти мільйонів гривень.

Таким чином, повідомляється, що народний депутат від політичної сили «Слуга народу», Марина Микита почала розбиратися з тендером, щодо реконструкції каналізації у селищі Новоолексіївка, який знаходиться в Запорізькій області. На нього виділили близько 53 мільйонів гривень.

Geplaatst door Сергей Мазуренко op Vrijdag 29 mei 2020

Зібрання було організовано депутатами сільради а також, місцевими жителями. Їх усіх турбує питання того, хто вкрав гроші з бюджету і куди. У зв'язку з тим, що Марина Нікітіна була обрана на цьому окрузі депутатом, її також запросили на побачення.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Жителі Запорізької області знову можуть залишитися без каналізації, фото: скріншот

Варто відзначити, що це вже не перший випадок, коли народний депутат приїжджає для того, щоб вирішити важливі питання. За останні дев'ять місяців нею було зроблено чотири запиту до Кабінету міністрів України, однак, як повідомляється, на цей корисна активність була закінчена.

З ПП «Мадест» був підписаний договір на проведення робіт, які пов'язані з каналізацією. Їх вартість становить 52,9 мільйонів гривень.

Місцеві жителі переживають, що їх знову можуть залишити без каналізації, як це сталося, наприклад, 2 роки тому. Інший компанії було перераховано близько 9 мільйонів гривень, але робити вони так і не почали. Тепер, місцеві сподіваються, що цього разу все буде по іншому.

Нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський відповів на запитання про легалізацію медичної марихуани в Україні. За його словами, багато людей хоче займатися цим бізнесом.

Знай.іа писав, що Приватбанк відзвітував про рекордну прибутку, яка стала новим досягненням усієї банківської системи України.