У мережі розповіли про те, що в Запорізькій області над морем вийшло біле сонце. Унікальне явище.

Таким чином, повідомляється, що на Азовському морі, а найчастіше в селищі Кирилівка, який знаходиться в Запорізькій області, завжди можна зустріти найкрасивіші, неймовірні світанки. Однак, іноді вони настільки красиві і незвичайні, що навіть неможливо підібрати слів, щоб їх описати. На них варто просто дивитися мовчки, і насолоджуватися моментом.

Неймовірний світанок у Кирилівці, фото: скріншот

Завдяки веб-камерам, які були встановлені в деяких місцях селища Кирилівка, все це можна подивитися в онлайн-режимі вдома, нікуди не виходячи. Чому б не почати вранці перед монітором комп'ютера, милуючись тим, який сьогодні світанок.

І ось, в четвер, 4 червня, однієї з камер, яка була встановлена на Федотовій косі, був відображений неймовірний світанок, який практично неможливо описати. Воно було біле, і лише рамка навколо була звичного жовтого кольору.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що раніше синоптики дали прогноз на те, яким буде четвер, червня. Весь день і весь ранок, над Запоріжжям буде стояти туман, а ввечері небо вкриється хмарами. Вночі можливий дощ, але вже до ранку він закінчився. Вся інша частина дня пройде без опадів.

Вдень температура повітря прогріється до +18°.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.