У лікарні Запоріжжя стався скандал. Лікар ледь не попався на гарячому.

Таким чином, повідомляється, що нову медичну реформу намагаються впровадити у п'ятій лікарні міста Запоріжжя. Жінка прийшла на прийом до лікаря, і він вимагав, по всій видимості, з неї платіж у 350 гривень. Як висловився сам лікар: «Благодійний фонд».

Жінка, яка знімала, почала питати, чи обов'язково платити ці 350 гривень, на що лікар відповідає: «Це вам як совість підкаже. Обов'язково мати совість?».

На запитання, куди і навіщо підуть ці гроші, лікар почав розповідати про стінах і палатах, які ремонтуються стабільно. Жінка ще кілька разів запитала, чи обов'язково це, після чого заявила, що ніхто платити нічого не збирається, і просто пішла.

Нагадаємо, що раніше, в Калуську ЦРЛ звернулася жінка, яку направили в реанімацію з поліклініки. Даний ролик і саму новину розмістили в Telegram-каналі "Новини Запоріжжя".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Співробітники лікарні після обстеження зробили висновок, що жінці не потрібна госпіталізація і направили її в іншу медустанову.

У салоні таксі по дорозі в лікарню, стан жінки різко погіршився після чого вона повернулася у Калуську ЦРЛ.

Медики намагалися реанімувати пацієнтку, однак не змогли врятувати їй життя.

Нагадаємо, раніше в Камянске дитини з грипом помістили в нелюдські умови.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в Дніпрі медики поставили на ноги важко хворого хлопчика.

Також Знай.иа" писав, що в київському “Охмадиті” хворої дитини закрили в палаті.