У мережі розповіли про те, що в Запорізькій області була затримана пара злочинців, які вимагали у людей гроші і погрожували зброєю.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в Мелітополі. Там затримали злочинне угрупування, що «кришувала» людей проти їх волі. Робили це за допомогою зброї, яке завжди носили з собою.

У Запоріжжі затримали аферистів, фото: Національна поліція

Кілька місяців вони вимагали гроші у місцевих жителів, просто повідомляючи їм про те, що тепер вони під протекторатом. Природно, від їх послуг відмовитися було неможливо. На початку травня, ці ж зловмисники увірвалися додому до чоловіка, почали вимагати гроші за «дах», і, погрожуючи зброєю, змушували перевести гроші на їх рахунок. Природно, що у того не було ніякого вибору, інакше його б вбили.

У Запоріжжі затримали аферистів, фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вимагачів затримали. Це місцеві жителі віком 37 та 36 років. При цьому, відомо, що старший з них вже був судимий раніше, тому, це для нього не в новинку. Під час обшуку у них вилучили зброю, банківські картки та телефони. Затриманим тепер загрожує до 7 років за ґратами.

Знай.іа" писав , в Франківську патрульні "зцілили" сліпого жебрака: скандальне викриття потрапило на відео

Як повідомляє портал «Знай.іа» У Львові зірвався суд у справі звіра, який збезчестив однорічну дівчинку з ДЦП

«Знай.іа» писав, що У Києві чотирьох малюків визволили з квартири-звалища - так виглядає скалічене дитинство.