Стало відомо про те, що в мережі з'явився ролик з нелегального дитячого садка, в якому днями помер однорічний дитина.

Таким чином, повідомляється, що так звана вихователька примотала до голови заплаканої дівчинки подушку. Маля просто задихнулася. А коли вона побачила, що дитина вже не дихає, викликала батьків, а не «швидку».

Можливо, якби не такі дії жінки, то дитина був би живий, і все з ним було б добре.

Стало відомо про те, що «квартирному» дитячому сад міста Запоріжжя помер маленька дитина.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що дитсадок був нелегальним, і він працював протягом п'яти років. А померлої дівчинці було трохи більше одного року.

Розташовувалося цей заклад у трикімнатній квартирі по вулиці Авраменка. Про це розповів інформаційний портал «Алекс». І ось, власниця квартири вирішила зробити з житла заклад, куди батьки зможуть приводити своїх дітей на весь день.

Пізніше також стало відомо про те, що господиня за дітьми зовсім не стежила, і вони постійно кричали, не хотіли вранці приходити туди. Працював дитячий садок близько п'яти років, і при цьому немає ні ліцензії, ні дозволу на роботу – нічого.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові виявили тіла матері і дитини, "стрибунів" з вікна.

Також Знай писав, що поліція розповіла подробиці загибелі матері і дитини.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові знайшли дворічну дитину без нагляду дорослих.