У четвер, 4 червня, в Запоріжжі стався неприємний інцидент. Поліцейський збив дитину, якій всього 8 років.

Таким чином, повідомляється, що тепер, маленький хлопчик лежить у лікарні з травмами, а поліцейського, який це створив, відсторонили від роботи на час розслідування.

У Запоріжжі поліцейський збив дитину, фото: Національна поліція

За фактом злочину було розпочато службове розслідування. У прес-службі Національної поліції України в Запорізькій області розповіли про те, що поліцейський їхав по вулиці Євпаторійській приблизно в 18:00.

Співробітникові зараз всього 23 роки, і працює він у Заводському відділенні поліції. Він скоїв наїзд на восьмирічного хлопчика, який раптово вилетів на дорогу між запаркованих автомобілів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В результаті, хлопчик отримав ряд числівників травм, і його екстрено госпіталізували в лікарню. На місце одразу ж відправили керівництво Національної поліції, слідчих, а також працівників бюро розслідувань. Про це повідомляє інформаційний портал «Голос Запоріжжя».

За фактом злочину ведеться слідство, на час якого поліцейський, який і скоїв наїзд, був відсторонений від службових обов'язків.

На днях стало відомо про те, що в Запоріжжі хлопчикові під час дитячої гри прострелили ногу.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в середу, 3 червня, ближче до вечора. Дитині під час гри на одній з вулиць Запоріжжя прострелили ногу.

Нагадаємо, раніше У Харкові копа, який відкрив стрілянину в метро, відправили в дивне місце, і це - не в'язниця

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дитина спливає кров'ю! У Львові нещасна мати кинулася в ноги поліцейським

Також «Знай.ua» писав, що Налякав увесь місто: розлючений чоловік ледь не здійняв у повітря машину з поліцейськими, відео