У мережі розповіли про затримання злочинців, які обманювали в Запоріжжі людей на гроші.

Таким чином, повідомляється, що троє жителів Василівки продавали в інтернеті автомобілі, яких насправді не існують. Зловмисники викидали на сайт оголошення і ставили занижену і дуже привабливою ціну на машину, і знайшлося багато клієнтів, які на це велися. Про це повідомили в Telegram-каналі Запоріжжя Новини.

У Запоріжжі затримали банду злочинців, фото: Національна поліція

Це стало аргументом для покупців, чому вони повинні скинути повну або часткову передоплату. Далі все за стандартною схемою, яка стара, як цей світ: після того, як зловмисники отримали гроші, вони оголошення видаляли з сайту, а людини блокували, і він ніяким чином не міг з ними зв'язатися. У підсумку, жертви і без грошей і без машини.

Їх жертвами, за останній час стало понад 20 осіб. Співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 190 (шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки). Затриманим загрожує тепер від трьох до восьми років, які вони проведуть за гратами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Знай.іа" писав , в Франківську патрульні "зцілили" сліпого жебрака: скандальне викриття потрапило на відео

Як повідомляє портал «Знай.іа» У Львові зірвався суд у справі звіра, який збезчестив однорічну дівчинку з ДЦП

«Знай.іа» писав, що У Києві чотирьох малюків визволили з квартири-звалища - так виглядає скалічене дитинство.