В Запоріжжі закінчилося засідання суду стосовно смерті однорічної дитини в дитячому саду в Запоріжжі. Подробиці вражають.

Таким чином, повідомляється, що під час засідання, всіх активістів і журналістів попросили залишити залу суду, так як повинні були показати двадцятихвилинний ролик, на якому буде показано більше подробиць про смерть маленької Олесі.

Після засідання, батьки дитини, в стані повного шоку вийшли на вулицю, щоб поспілкуватися з журналістами. І як виявилося, на даному відеоролику видно, як вихователька, яку звинувачують у вбивстві дівчинки, дізналася про смерть Олесі від іншої дитини. Однак, це жінку ніяк не вразило, і вона продовжила спокійно снідати.

Також, записи підтверджують, що жінка неодноразово била інших дітей. На ролику, який триває всього двадцять хвилин, видно, як вихователька вдарила хлопчика про диван і дала йому ляпаса. А діти проводять цілий день з нею.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що днями в мережі з'явився ролик, на якому видно, що дівчинка не померла своєю смертю, а вихователька прив'язала їй до рота подушку, після чого, маленька Олеся захлинулася від блювоти.

А вихователька тим часом продовжує заперечувати, навіть після того, як був опублікований ролик , який доводить її провину. Та стверджує, що дітей на виховання вона не брала, а за Олесею її попросили доглянути самі батьки.

Нагадаємо, раніше Ножа в спину - на Харківщині дитина відправив бабусю в реанімацію, захищаючи матір

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Полтавщині підліток жорстоко познущався над 6-річною сиротою - бив і душив, подробиці розривають душу

Також «Знай.ua» писав, що П'яний франківчанин убив дружину і відправив у реанімацію дитини, - "Протаранив стіну на повній швидкості"