В Запоріжжі, 4 червня, близько 23:00, на перехресті вул. Братської і Адмірала Макарова невідомий у масці напав на жінку, коли та поверталася з роботи додому.

Про це написала Валерія Берестовська в соціальній мережі Фейсбук. Жертвою нападника стала її знайома.

Так, жінка поверталася з роботи додому, коли на неї ззаду напав невідомий чоловік у масці, який ззаду наніс удар кулаком, після послідувало не менше 20 ударів в обличчя.

Невідомий кинув жінку в канаву і під час падіння жертва зламала ногу і отримала розрив зв'язок на іншій нозі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Після численних ударів, витягнув постраждалу і потягнув через дорогу. У цей момент вже вийшов чоловік сусід з вилами, але псих на нього не зреагував, а продовжував тягти жертву. Тільки після того, як інший чоловік зупинився на машині, злочинець кинув жінку і повільно пішов геть", — написала Валерія Берестова.

Швидка приїхала через дві хвилини після виклику,а ось поліцію довелося чекати довго. Жінка з численними травмами у лікарні. Обличчя – місиво.

При тому сусіди кажуть,що це вже не перший випадок побиття жінок в цьому районі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Одесою озвірілі підлітки побили хвору дівчинку і зняли розправу на камеру - "популярності захотілося"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові жорстоко побили лауреата "Гордість країни", розкрилися несподівані подробиці - "Та мені по**й, що ти ветеран АТО"

Також «Знай.ua» писав, що Жертва зґвалтування в Кагарлику відверто розповіла про події, - "Продовжували навіть в туалеті…"