У Запорізькій області з'явився Супермен, який літає по дахах місцевих будівель.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явився ролик, на якому видно, що жінка застрягла на вивісці одного з торгових центрів. На відео видно, як її намагаються звідти зняти, але у них нічого не виходить.

Як вона там опинилася – невідомо, але, забавне видовище. Відео з'явилося на акаунті «Новини Запоріжжя» в Telegram-каналі.

Біля торгового центру вже зібралася величезна кількість людей, і чути, як хтось почав говорити про те, що потрібно викликати співробітників правоохоронних органів, і жінка, яка застрягла там, повинна заплатити гроші за правопорушення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області, чоловік одягнув літаків на голову і почав малювати на вітринах магазинів.

В самому центрі міста Пологи Запорізької області, місцеві жителі помітили поблизу дитячого магазину дивного чоловіка в шоломі, на який був прикріплений дитячий літаків.

Як з'ясувалося пізніше, він ходив по всьому місту, і замальовував особи дітей на всіх вітринах. Свідки того, що відбувається були збентежені такою поведінкою чоловіка, і відразу ж подзвонили в поліцію, і повідомили про правопорушення.

Нагадаємо, раніше, Харкові зникла неповнолітня у чорній куртці - важлива будь-яка інформація

Як повідомляє портал Знай.іа, розлючений натовп оточила будинок президента - "Зеленський злив!"

Також Знай.іа писав, що “Якщо нас не чують, нас побачать”, - кияни прокололи небо тисячами променів світла